WPsnelheid

Klanten beoordelen ons met
4.5/5

Verdien tot 30% per verkoop 🤑

Word affiliate partner van WPsnelheid

 Wil jij de kosten van je snelheidsoptimalisatie pakket terugverdienen? Of simpelweg wat extra geld bijverdienen? Ons affiliatie programma biedt jou deze mogelijkheid. Hiermee kan je namelijk minimaal 20% van het bestedingsbedrag per aangebrachte klant krijgen. Dit percentage kan zelfs nog hoger worden als je meerdere klanten bij ons weet aan te brengen. 

Iedereen kan gratis een account aanmaken en beginnen met promoten. Het is een zeer makkelijke manier om een extra zakcentje te verdienen. Vrijwel iedere website eigenaar kan namelijk van de voordelen profiteren die snelheidsoptimalisatie met zich meebrengt. Als affiliatie partner krijg je unieke links en banners om mensen naar onze website te verwijzen. Koopt de bezoeker één van onze pakketten of andere diensten dan ontvang jij als refererende partij 20% van het bestede aankoopbedrag.

Wie kan van een snelheidsoptimalisatie profiteren?

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat een snelle laadtijd van een website zorgt voor een hogere conversie. Meer bezoekers zullen dingen kopen of contact opnemen via een website als deze sneller zichtbaar wordt in hun browser. Bijna de helft van de mensen verwacht dat een webpagina binnen twee seconden of minder geladen moet zijn. 

40% verlaat zelfs een pagina wanneer deze niet na drie seconden zichtbaar is. De overgrote meerderheid van de websites in Nederland haalt deze gewenste laadtijden echter niet. Om deze reden hebben zij een hoge bounce ratio en dit is weer slecht voor de SEO van een website. De conclusie van al deze statistieken is dat vrijwel iedere website op het Nederlandse web baat kan hebben bij een investering in snelheidsoptimalisatie. 

Op welke manieren kan je ons aanbod promoten?

Nadat je jezelf hebt ingeschreven voor ons affiliatie programma, krijg je unieke links en banners waarmee je mensen naar onze website kunt verwijzen. Deze promotiemiddelen kan je op verschillende manieren gebruiken om ons aanbod te promoten. Je kunt bijvoorbeeld ondernemers die je kent een e-mail sturen en hen op het belang van snelheidsoptimalisatie wijzen. Als je zelf inmiddels al een pakket hebt afgenomen dan kan je ook uit eigen ervaring vertellen hoeveel sneller je website hierdoor is geworden. De kans is groot dat je hen ook kunt vertellen over de hogere posities in de zoekmachines en de hoeveelheid verkopen die je inmiddels meer binnenkrijgt als direct gevolg van de snellere website. Een andere mogelijkheid tot promotie is een blogpost op je website plaatsen waarin je mensen meer verteld over het belang en de voordelen van snelheidsoptimalisatie.

Hoe schrijf ik mijzelf in voor het affiliatie programma?

Het inschrijven voor het affiliatie programma van WPSnelheid en beginnen met promoten is heel gemakkelijk. Onderaan deze pagina kan je contact met ons opnemen om een gratis affiliatie account aan te maken. Op deze account kan je vervolgens inloggen en de unieke persoonlijke links vinden die je met anderen kunt delen. Wordt er via een door jou gedeelde link een verkoop gerealiseerd, dan krijg je hierover een commissie uitbetaald. Deze bedraagt standaard 15% van het aankoopbedrag, al loopt dit snel op. 

Met slechts vijf gerealiseerde verkopen heb je dan ook je eigen aankoopbedrag al terugverdiend. Weet je op een vaste basis meerdere verkopen voor ons te realiseren? Dan kunnen we een nog hogere percentage aanbieden. Maak snel gratis een account aan voor ons affiliatieprogramma om te beginnen met promoten en geld verdienen.

Contacteer ons snel en begin met geld verdienen!

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"Onze website was enorm traag, door een snelheid optimalisatie traject werd de website aanzienlijk sneller ook heeft de website doordat deze door google een betere ranking kreeg hierdoor meer bezoekers gekregen."
Kevin Fledderman
Kevin Fledderman
Eigenaar Brandsfactory
"Van een minimale- naar maximale score binnen enkele uren voor Docentenplein en Totaalbesparen. Hartelijk dank voor het snelle en voortreffelijke werk aan onze website. Dit komt de gebruikerservaring zeker ten goede!"
Frederik Schulte
Frederik Schulte
CEO Totaalbesparen
"De snelheid van Zwembadshop.com is een stuk verhoogd dankzij WPsnelheid. Goede uitleg over de werkzaamheden gekregen plus een aantal concrete tips om bij onze hosting mee aan te kloppen".
Dennis Visschedijk
Dennis Visschedijk
Beheerder Zwembadshop