WPsnelheid

Klanten beoordelen ons met
4.5/5

Yes, je gaat er geen spijt van krijgen 🤑

Gefeliciteerd met jouw aankoop

En wat nu?

Nadat we de betaling hebben ontvangen, beginnen we zo snel mogelijk! Er kan een wachttijd mogelijk zijn. Mochten we een vertraging oplopen, dan laten wij jou iets weten. Na afloop krijg je automatisch een factuur voor jouw administratie.

Wat bij een bankoverschrijving?

Een bankoverschrijving duurt gemiddeld 3-5 dagen. Nadat we het geld ontvangen hebben voor de desbetreffende diensten, starten we onmiddellijk. Uiteraard krijg je een melding van zodra de betaling binnen is.

Krijg ik een factuur?

Ja! Als de werkzaamheden voltooid zijn of na een aantal dagen, ontvang je een factuur die je kunt inboeken in jouw administratie.

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"Onze website was enorm traag, door een snelheid optimalisatie traject werd de website aanzienlijk sneller ook heeft de website doordat deze door google een betere ranking kreeg hierdoor meer bezoekers gekregen."
Kevin Fledderman
Kevin Fledderman
Eigenaar Brandsfactory
"Van een minimale- naar maximale score binnen enkele uren voor Docentenplein en Totaalbesparen. Hartelijk dank voor het snelle en voortreffelijke werk aan onze website. Dit komt de gebruikerservaring zeker ten goede!"
Frederik Schulte
Frederik Schulte
CEO Totaalbesparen
"De snelheid van Zwembadshop.com is een stuk verhoogd dankzij WPsnelheid. Goede uitleg over de werkzaamheden gekregen plus een aantal concrete tips om bij onze hosting mee aan te kloppen".
Dennis Visschedijk
Dennis Visschedijk
Beheerder Zwembadshop
De waardering van wpsnelheid.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.4/10 gebaseerd op 1 reviews.