De hosting is een zeer belangrijk onderdeel van snelheidsoptimalisatie. Een snelle website zorgt namelijk voor betere resultaten in de zoekmachines en een hogere conversie. Met het geven van hosting advies zorgen wij ervoor dat jij de beste en snelste provider voor jouw website kan vinden.

Snelheid en kwaliteit van hosting

Bij het geven van hosting advies draait het niet alleen om snelheid. Een goede hosting provider moet tevens betrouwbaar en van goede kwaliteit zijn. Zo is het bijvoorbeeld ook belangrijk dat de provider een level van support biedt waar je op kan bouwen. Als je vragen of een probleem hebt dan moeten zij goed bereikbaar zijn en snel een oplossing kunnen bieden.

De hoeveelheid opslagruimte en dataverkeer die je beschikbaar hebt op je hostingpakket zijn natuurlijk ook niet onbelangrijk. Om goed te zoeken gebruiken wij de vergelijker van Webhosters.nl.

De hosting voor jouw website moet goed scoren op alle belangrijke onderdelen. Met ons hosting advies richten wij ons daarom op al deze punten. In het bijzonder letten we op de snelheid want hiermee kan je een hogere conversie en betere SEO resultaten realiseren. Een website die snel laadt zorgt voor meer omzet.

Wensen voor de hosting van jouw website

Bij WPSnelheid beseffen we ons dat iedereen andere wensen heeft voor de hosting van hun website. Sommige mensen hechten veel waarde aan een goede support. Als er een probleem met de hosting is hebben zij hulp van de hosting provider nodig om dit op te lossen. Als je in mindere mate support nodig hebt zal je meer op de hoeveel opslagruimte en dataverkeer letten van de hosting.

Op basis van je specifieke wensen kunnen we iedereen een onafhankelijk hosting advies geven. Wij letten vooral op snelheid omdat dit zeer belangrijk is voor een website. We kunnen je echter ook vertellen bij welke provider je de beste support of de meeste waarde voor je geld krijgt.

Managed hosting

Als je liever alles uit handen geeft dan kunnen wij ook managed hosting aanbieden. Je hebt dan nergens meer omkijken naar. Wij regelen de snelste hosting en als er problemen zijn lossen wij deze voor je op. Onderdeel van het compleet pakket is één jaar managed hosting. Je kunt hier ook meer over lezen op de pagina met uitleg over maatwerk.