Naast snelheidsoptimalisatie kunnen wij nog veel meer dingen voor jouw website betekenen. Op basis van jouw specifieke wensen en behoeften is het mogelijk om een maatwerk pakket samen te stellen. Hieronder lees je welke opties onder andere door ons kunnen worden aangeboden.

Managed hosting

Voor een optimale snelheid van een website is een goede hosting essentieel. Als onderdeel van de snelheidsoptimalisatie geven wij onder andere hosting advies. Het is echter ook mogelijk om de hosting van jouw website door ons te laten managen. Met managed hosting heb je zelf nergens meer omkijken naar. Wij verhuizen en hosten de website en lossen alle problemen voor je op als deze zich voordoen. Uiteraard geniet je ook van de meest snelle hosting voor jouw website.

Website of webwinkel maken

Heb je nog geen website of wil je een nieuwe laten maken? Dan kunnen wij dit voor je doen. Vanaf het begin stadium denken wij aan snelheid bij het ontwikkelen van een website of webwinkel. Het eindresultaat zal een supersnelle website zijn. Teksten om de website te vullen of deze in meerdere talen vertalen behoort ook tot de mogelijkheden. Bovendien weten wij dat bij het maken van een website of webwinkel aan UX en conversie gedacht moet worden.

UX en conversie optimalisatie

Niet alleen de snelheid van een website is belangrijk. Ook User Experience (UX) en conversie zijn van belang voor een succesvolle website. Deze twee dingen zijn nauw met elkaar verbonden. Een goede UX zal automatisch ook voor een hoge conversie zorgen. Beide kunnen door ons geoptimaliseerd worden voor zowel nieuwe als bestaande websites. Hoe hoger de conversie van een website hoe meer omzet deze zal genereren.

HTST en SSL verbindingen

Zeker als mensen dingen kunnen bestellen of kopen op een website is de beveiliging essentieel om bank- en persoonsgegevens te beschermen. Een goed beveiligde website is eigenlijk voor iedereen van belang. Google heeft niet al te lang geleden bekend gemaakt dat websites met een SSL verbinding geprefereerd worden in de zoekresultaten. Als je een SSL verbinding of HTST wilt implementeren om jouw website beter te beveiligen dan kunnen wij je hierbij helpen.

Het is altijd handig om in staat te zijn alle facetten van je website bij één vertrouwde partij onder te brengen. Om exact te weten wat de mogelijkheden met maatwerk zijn kan je het beste contact met ons opnemen.