WPsnelheid

Klanten beoordelen ons met
4.5/5

Jouw server klaar voor meer conversies 🔥

Server optimalisatie

Werkzaamheden

Wat we optimaliseren

Het optimaliseren van een server gaat veel verder dan het nakijken van instellingen. We werken aan:

✅ Het opschonen van de database en files.

✅ Het matchen van de server met de website.

✅ Het compleet beveiligen van de server.

Combinatiepakket

Wat we nog doen

De server optimaliseren is onderdeel van 'Diamond XXL.

In dit pakket zorgen we ook voor:

✅ Een razendsnelle website

✅ Hostingadvies op maat

✅ Een optimale beveiliging

En je krijgt korting op onze volgende diensten!

Prijs

Wat deze dienst kost

Nu je onze uitgebreide aanpak weet, denk je misschien dat deze dienst duur is.

Maar vergis je niet: voor €400 optimaliseren wij jouw website, server, SEO en conversie volledig. Waar wacht je op?

De server is een essentieel onderdeel van iedere website. Met een server optimalisatie is het ook mogelijk om de snelheid van een website significant te verbeteren.

Een website is eigenlijk niks meer dan een aantal bestanden en code. De code zorgt ervoor dat bestanden zichtbaar worden in een internetbrowser als iemand het webadres bezoekt. Bij het optimaliseren van een server zorgen wij ervoor dat websitebestanden zo snel mogelijk vanaf een server geladen kunnen worden. Voor een optimale snelheid moet de server namelijk helemaal in orde zijn.

De meeste webdesigners hebben weinig tot geen aandacht voor de bestanden op een server. Zij uploaden hun eigen websitebestanden en checken of deze functioneel en zichtbaar zijn online. Als dit het geval is dan zit hun taak er wat hun betreft op en maken zij zich verder niet meer druk om de snelheid van de website.

Dit is een reden waarom server optimalisatie een essentieel onderdeel is van de snelheidsoptimalisatie voor iedere website die wij onderhanden nemen.

Server optimaliseren voor snelheid

Het optimaliseren van een server bestaat uit een aantal verschillende werkzaamheden.

  1. Verwijderen van overbodige bestanden
    Als eerste is het van belang dat er geen overbodige bestanden op de server staan. Het laden van bestanden die je eigenlijk niet nodig hebt zal namelijk ten koste gaan van de laadtijd van een website. Met server optimalisatie zorgen wij er onder andere voor dat er alleen absoluut noodzakelijke bestanden op de server blijven staan. Hierdoor zal alle server capaciteit enkel aan de bestanden besteed worden die essentieel zijn voor de website.

  2. PHP7 op de server implementeren
    De technieken die gebruikt worden voor website worden steeds beter en daardoor ook sneller. Bij een snelheidsoptimalisatie van de server zullen wij zorgen dat de nieuwste technieken geïmplementeerd zijn. Het instellen van PHP7 op de server zal bijvoorbeeld bijdragen aan een significant hogere snelheid.

Verlies geen bezoekers en laat jouw server nu versnellen door WPsnelheid.

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"Onze website was enorm traag, door een snelheid optimalisatie traject werd de website aanzienlijk sneller ook heeft de website doordat deze door google een betere ranking kreeg hierdoor meer bezoekers gekregen."
Kevin Fledderman
Kevin Fledderman
Eigenaar Brandsfactory
"Van een minimale- naar maximale score binnen enkele uren voor Docentenplein en Totaalbesparen. Hartelijk dank voor het snelle en voortreffelijke werk aan onze website. Dit komt de gebruikerservaring zeker ten goede!"
Frederik Schulte
Frederik Schulte
CEO Totaalbesparen
"De snelheid van Zwembadshop.com is een stuk verhoogd dankzij WPsnelheid. Goede uitleg over de werkzaamheden gekregen plus een aantal concrete tips om bij onze hosting mee aan te kloppen".
Dennis Visschedijk
Dennis Visschedijk
Beheerder Zwembadshop

Vraag een offerte aan