WPsnelheid

Klanten beoordelen ons met
4.5/5

Jouw website tot 400% sneller 🚀

Website optimalisatie

Werkzaamheden

Wat we optimaliseren

Het optimaliseren van een website gaat veel verder dan het installeren van plug-ins. We werken aan:

✅ Het optimaliseren van de programmeercode.

✅ Het verkleinen en converteren van afbeeldingen.

✅ Het perfectioneren van de verschillende soorten cache.

Combinatiepakket

Wat we nog doen

De website optimaliseren is onderdeel van 'Diamond XXL.

In dit pakket zorgen we ook voor:

✅ Een razendsnelle server

✅ Hostingadvies op maat

✅ Een optimale beveiliging

En je krijgt korting op al onze diensten!

Prijs

Wat deze dienst kost

Nu je onze uitgebreide aanpak weet, denk je misschien dat deze dienst duur is.

Maar vergis je niet: voor €400 optimaliseren wij jouw website, server, SEO en conversie volledig. Waar wacht je op?

Met een website optimalisatie is de grootste verbetering in snelheid te realiseren. Zeker als voor de website gebruik wordt gemaakt van een CMS. In dat geval zijn er vele dingen die wij kunnen optimaliseren aan de website om de snelheid te verbeteren.

Een website is zichtbaar op het internet door code. HTML, CSS en Javascript zorgen ervoor dat de website een visueel en interactief plaatje wordt in de internetbrowser van een bezoeker. In de meeste gevallen wordt een CMS gebruikt om deze code automatisch te genereren. WordPress, Joomla, Drupal en Magento maken het heel gemakkelijk om in combinatie met een template een mooie website te maken. De CMS systemen zijn echter standaard niet echt snel te noemen.

Door de taken uit te voeren die gepaard gaan met een website optimalisatie kunnen wij veel verbeteren op het gebied van snelheid voor een website.

HTML, CSS en JavaScript verbeteren

Vaak wordt op een website veel te veel code gebruikt om een simpele functionaliteit mogelijk te maken. Lange regels HTML, CSS en Javascript zorgen ervoor dat een internetbrowser iedere keer een grote hoeveelheid code moet verwerken voordat een webpagina zichtbaar wordt. Wanneer wij de HTML, CSS en Javascript verbeteren van een website komen we in veel gevallen tot de conclusie dat een enkele regel code al voldoende was geweest om dezelfde functie te vervullen. Met een optimale of schone code kan je de extra laadtijd die hiermee gemoeid gaat voorkomen en de website vele malen sneller maken.

Afbeeldingen comprimeren voor snelheid

Afbeeldingen zijn bestanden die door hun formaat vaak de meeste bandbreedte in beslag nemen bij het laden van een website. We kunnen dan ook veilig stellen dat afbeeldingen voor het grootste deel de laadtijd van een website bepalen. Iedereen wil natuurlijk de hoogste kwaliteit plaatjes op een website. Dit gaat echter wel ten koste van de snelheid. Afbeeldingen comprimeren is daarom een belangrijk onderdeel van website optimalisatie. Wij doen het comprimeren op een slimme manier zodat alleen de bestandsgrootte omlaag gaat en niet de kwaliteit van de afbeelding.

Snelle laadtijden met browser caching

Iedere keer als een webpagina laadt moeten alle webbestanden gedownload worden. Dit zijn onder meer de HTML, CSS, JavaScript en afbeelding bestanden. Zeker als er veel afbeeldingen op een pagina staan, zal dit al snel enkele MB’s aan data zijn. Met browser caching zorg je ervoor dat deze bestanden in de browser van de bezoeker opgeslagen worden. Komt de bezoeker op een later tijdstip terug naar de website dan zal de pagina hierdoor vele malen sneller laden. Browser caching is dan ook een techniek die wij toepassen bij de snelheidsoptimalisatie van een website.

Verlies geen bezoekers en laat jouw website nu versnellen door WPsnelheid.

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"Onze website was enorm traag, door een snelheid optimalisatie traject werd de website aanzienlijk sneller ook heeft de website doordat deze door google een betere ranking kreeg hierdoor meer bezoekers gekregen."
Kevin Fledderman
Kevin Fledderman
Eigenaar Brandsfactory
"Van een minimale- naar maximale score binnen enkele uren voor Docentenplein en Totaalbesparen. Hartelijk dank voor het snelle en voortreffelijke werk aan onze website. Dit komt de gebruikerservaring zeker ten goede!"
Frederik Schulte
Frederik Schulte
CEO Totaalbesparen
"De snelheid van Zwembadshop.com is een stuk verhoogd dankzij WPsnelheid. Goede uitleg over de werkzaamheden gekregen plus een aantal concrete tips om bij onze hosting mee aan te kloppen".
Dennis Visschedijk
Dennis Visschedijk
Beheerder Zwembadshop

Vraag een offerte aan